Υαλουρονικό οξύ 1γρ

Υαλουρονικό οξύ  1γρ Φυτικές ύλες καλλυντικών
Κωδικός Προϊόντος: NCOM09
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
70 Product(s) Sold
5,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Το υαλουρονικό οξύ –είναι μια άσπρη σκόνη που σε ποσοστό 1%  διαλύεται αργά, αλλά εντελώς στο νερό, σχηματίζοντας ένα άχρωμο πηχτό τζελ.

Χρησιμοποιείται στις ενυδατικές κρέμες, σε λοσιόν κατά της κυταρρίτιδας, σε τζελ για τις βλεφαρίδες, σε λοσιόν μαυρίσματος, σε λοσιόν κατά των δερματικών ερεθισμών, σε αντι-ρυτιδικές κρέμες και σε αντηλιακές επανορθωτικές λοσιόν. 

SSL Certificates