Κολλαγόνο

Κολλαγόνο Φυτικές ύλες καλλυντικών
Κωδικός Προϊόντος: NCOM08
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
56 Product(s) Sold
6,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Επιλέξτε ποσότητα:

Ποσότητα: Καλάθι

Το κολλαγόνο μαζί με το υαλουρονικό και την ελαστίνη, αποτελούν τα κύρια συστατικά του συνδετικού ιστού του χορίου της επιδερμίδας.

Ως συστατικό των καλλυντικών προϊόντων, (κρέμες, λοσιόν, οροί, τζελ , κ.άλ.) βοηθά στην ενυδάτωση και στην προστασία της επιδερμίδας με το σχηματισμό μιας λεπτής μεμβράνης που περιορίζει τις απώλειες της δερματικής υγρασίας, διατηρώντας το δέρμα φρέσκο και απαλό.
Το καλλαγόνο διαλύεται στο νερό και είναι αδιάλυτο στα φυτικά έλαια.
Έχει pH=5,9
Προτείνεται για όλα τα καλλυντικά προϊόντα ενυδάτωσης, αναδόμησης, αντιρυτιδικά και προστασίας σε δόσεις από 0,5% - 5%.
Προστίθενται στο τελικό προϊόν σε θερμοκρασία περίπου 35-40ο C και κάτω.
Διατηρείται σε καλά κλεισμένο μπουκάλι σε θερμοκρασία 15-20ο C σε σκοτεινό περιβάλλον.
SSL Certificates