Ελαστίνη

Ελαστίνη Φυτικές ύλες καλλυντικών
Κωδικός Προϊόντος: NCOM07
Πόντοι Ανταμοιβής: 60
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
64 Product(s) Sold
6,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Επιλέξτε ποσότητα:

Ποσότητα: Καλάθι

Η ελαστίνη μαζί με το υαλουρονικό και το κολλαγόνο, αποτελούν τα κύρια συστατικά του συνδετικού ιστού του χορίου της επιδερμίδας.

Προσφέρει προστασία δημιουργώντας ένα λεπτό υμένιο που δρα προστατευτικά στο δέρμα, διατηρώντας τα κύτταρα ενυδατωμένα.  Βελτιώνει την ελαστικότητα της επιδερμίδας.
Χρησιμοποιείται σε ενυδατικές, αντιγηραντικές, θρεπτικές  και προστατευτικές κρέμες ,  λοσιόν και τζελ σε ποσοστό από 2% - 5%.
Η ελαστίνη διαλύεται στο νερό και είναι αδιάλυτη  στα φυτικά έλαια.
Έχει pH=6,2
Προστίθενται στο τελικό προϊόν σε θερμοκρασία περίπου 35-40ο C και κάτω.
Διατηρείται σε καλά κλεισμένο μπουκάλι σε θερμοκρασία 15-20ο C σε σκοτεινό περιβάλλον.
SSL Certificates