Αμαμελίδα (witch hazel)

Αμαμελίδα (witch hazel) Φυτικές ύλες καλλυντικών
Κωδικός Προϊόντος: PNE03
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
47 Product(s) Sold
3,00€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Επιλέξτε ποσότητα:

Ποσότητα: Καλάθι

Witch Hazel Distillate

Είναι το απόσταγμα των φύλλων της αμαμελίδας (Hamamelis virginiana).

Είναι ένα άχρωμο έως ελαφρώς φαιό διαυγές υγρό με χαρακτηριστικό άρωμα.

Το εκχύλισμα περιέχει αιθανόλη σε ποσοστό περίπου 1%.

Έχει pH = 5.4

Διατηρείται σε καλά κλεισμένο δοχείο σε θερμοκρασία 15 - 25 0C.

Χρησιμοποιείται σε ποσοστό 2 - 10% σε πολλά καλλυντικά προϊόντα, όπως στυπτικές λοσιόν προσώπου, σε λοσιόν κατά της ακμής, σε αποσμητικά,  σε προϊόντα πριν και μετά το ξύρισμα, κ.άλ.

 

 

 

SSL Certificates