Βούτυρο Μπαμπασού (Babassu butter)

Βούτυρο Μπαμπασού (Babassu butter) Φυτικές ύλες καλλυντικών
Κωδικός Προϊόντος: NCM03
Διαθεσιμότητα: Μη Διαθέσιμο
15 Product(s) Sold
3,00€
Ποσότητα: Καλάθι

Το ραφιναρισμένο βούτυρο Babassu προέρχεται από τους σπόρους του φοίνοκα Babassu, που φύεται στη Νότια Αμερική, κυρίως στη Βραζιλία. Οι σπόροι περιέχουν 50% έλαιο απ’ όπου εξάγεται με μηχανικό τρόπο και παραδοσιακές μεθόδους χωρίς την χρησιμοποίηση χημικών ή διαλυτών το φυσικό, λευκό και μαλακό βούτυρο. Σε θερμοκρασία μεγαλύτερη των  20º C λιώνει και γίνεται ένα διαφανές έλαιο.

Είναι 100% φυτικό προϊόν χωρίς την προσθήκη συντηρητικών.
 
Εφαρμογή στα καλλυντικά
 
  • Προτείνετε ως εναλλακτικό των σιλικονών (Dimethicone)
  • Μεγάλη επιδερμική διεισδυτικότητα
  • Εξαιρετικό μαλακτικό
  • Δεν αφήνει λιπαρότητα
  • Βοηθά στην σταθεροποίηση των γαλακτωμάτων και κρεμών
 
Εγκεκριμένο από την ECOCERTως οικολογικό οργανικό προϊόν.
 
INCI Orbignya Oleifera Seed Oil
CAS 91078-92-1
EINECS 293-376-2
SSL Certificates